Trening

Trening har alltid vært en del av livet mitt siden jeg var ganske ung. Jeg har vært innom svømming, håndball, basketball, ridning, tae kwon do, løping, spinning, styrke, og sikkert et par andre ting og.

Svømming

Ting som ligger hjerte veldig nært er svømming. Jeg begynte i en alder av 9. Svømte så i 5-6 år aktivt med stevner nesten hver helg. Da jeg flyttet til Frankrike svømte jeg på egenhånd, samme da jeg flyttet til Østerrike. Nå har jeg begynt å svømme i et program som heter Masters, som rett og slett er voksne svømmere med trener. Vi har trening 3 ganger i uka, og svømmer 3-4500m pr gang. Jeg prøver å være flink og komme meg på 2 i uka.

Styrketrening

Ellers så har jeg blitt kjempe glad i styrke trening. Og det har hjulpet meg utrolig i sammenheng med vekttapet. Det har formet kroppen min. Favoritt øvelsen er markløft. 100kg er det meste jeg har klart, men håper å jobbe meg tilbake til det og videre oppover. Målet er 3-4 styrke økter i uka.

Spinning/sykling

Spinning var noe jeg ble introdusert for da jeg jobbet på et treningssenter. Etterhvert ble jeg og instruktør og hadde egne timer hver uke. Spinning gjorde det var og lett å overføre det til landeveissykkel da jeg begynte å trene til triathlon. Nå er målet å få inn 2 spinning timer i uka.

Løping

Løping er noe jeg begynte med i 2008 egentlig. Jeg trente til og løp en halvmaraton. Litt kneproblemer har gjort at det har vært litt til og fra med løping, og for tiden funker ikke det. Håper selvfølgelig at jeg kan komme tilbake, da jeg ønsker å delta i flere løp, og forbedre tiden min på halvmaraton enda mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *