Det går trått

Det går trått. Kan ikke si noe annet.

Det er maten det er snakk om. Liten lyst til å lage mat, liten fantasi til å finne på spennende ting, kjappe løsning er litt for lett, så da går det trått.

Hofta har og slått seg vrang. Håper å komme kjapt inn til kiropraktor og få knekt den på plass igjen.

IMG_20150211_225053

Det har blitt noen treningsøkter på meg og Tina, har og vært en runde alene. Vi sliter oss godt ut, så det er i det minste noe.

Ellers var min kusine som bor i Dubai innom Wien i 24 timer, og vi hadde en hyggelig lunsj. Fant ut at vi ikke så hverandre i hele 2014, som egentlig er ganske tragisk.

IMG_20150204_123546

Har og fått sydd litt i det siste. Søndag ettermiddag ble det nytt skjørt til meg, som er sååå behagelig å ha på.

IMG_20150215_224411

I dag begynte Fasten her i Østerrike. Eller egentlig for alle katolikker. Er ikke katolikk, men er mange som følger Fasten selv om de ikke er katolikker. Den varer fra 18 februar til 2 april. Her fungerer det slik at man skal gi opp en ting i løpet av denne perioden. Jeg har sett folk som har gitt opp Facebook eller Instagram, andre gir opp mat eller alkohol. Som et steg på å få ting på plass har jeg bestemt meg for å følge Fasten i år. Jeg har gitt opp sukker.

Jeg har nesten hver dag spist en rute eller to av mørk sjokolade. Den forsvinner nå. Kunne gitt opp mye annet, men la oss ta en liten ting.

Er det noen av dere som følger fasten?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Går det fortsatt trått?
    Hos meg går det absolutt trått. De kiloene jeg har lagt på meg i løpet av siste halvannet år klamrer seg fast. Jeg er heldigvis i ferd med å høyne aktivitetsnivået, det var på et absolutt minimum og var kanskje ikke så vanskelig.
    Redningen min er kokosfett-kakene mine. De holder meg mett i timesvis! Vin er antakelig min svake side og setter kjepper i hjula for vektnedgang. 🙁

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *