Første trening på nytt senter

I går åpnet endelig det nye treningssenteret jeg meldt meg inn i. Tina og jeg har satt opp mandag og torsdag til å trene sammen.

Senteret er ganske stort. Glemte selvfølgelig å ta bilder, skal se om jeg får tatt noen på torsdag. Det var litt lite muligheter til å varme opp, men utrolig mange apparater og et kjempe område for frivekter. De har og et eget område for damer, som er overraskende bra utrustet. En mangel.

De hadde en beinpress maskin i den generelle delen av senteret, men både jeg og Tina reagerte på vinkelen, og bestemte oss for å prøve den i dame avdelingen. Kommer inn, og venter så i 10min på en jentunge som satt og brukte maskinen til kardio med 12.5kg……til slutt fikk jeg nok og lurte på når hun ble ferdig. Joda, måtte bare høre ferdig denne sangen.

Hun ble til slutt ferdig og vi prøvde oss. Maks 70kg…..latterlig. Det ble til et jeg kjørte et og et bein på 70kg. Etterpå spurte jeg i resepsjonen om de hadde tenkt å oppgradere den, for den var latterlig. Nei, de hadde jo ikke det da.

Men jeg og Tina fikk oss ellers en god trenings økt. Er fornøyd med senteret. Mandag kl 18 er tydeligvis en hektisk tid, så vi får se hvor lenge vi blir på den dagen. Vi regner med at etterhvert som folk får trent seg inn i det nye senteret,blir ting bedre. Først dag er alltid spennende.

CameraZOOM-20150202192439816

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *