Prosjekt Fryseboksen

Det er en løpende spøk mellom Tina, Anne og meg. Skulle verden komme til en ende, drar vi først til min fryser for å spise hva som er der, siden det er «fersk» vare, før vi drar til Anne og Tina for å spise opp deres tørrvarelager. Min fryser er nemlig alltid stappfull.

Før helgen gikk jeg igjennom og skrev opp det jeg hadde, kastet et par ting, fylte opp med litt mer. Jeg har 2.5 skuff som fryser, ikke spør meg hvordan jeg har fått plass til alt dette.

Unbenannt-1

Ut fra denne listen har jeg laget meg følgende lunsj og middags plan for denne uka, helgen tar jeg litt som den kommer, har tydeligvis nok av mat å ta av.

matplan

Ikke den mest spennende planen, men det er 2 dager med fisk, masse grønnsaker og litt variasjon. Jeg håper at i løpet av februar at jeg får tømt frysen ganske så bra, slik at jeg kan fylle den opp igjen med en tur til Metro (grossist butikk for næringsdrivende, får låne kort av jobben).

Hvis noen har noen spennende forslag til lunsj eller middag basert på hva jeg har i frysen, så kom gjerne med tips.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *