All in or all out

I går hadde jeg min andre treningsøkt med Stephan. Det blir uheldigvis en pause på 2-3 uker nå, da han er opptatt, men vi er kommet godt i gang.

Under oppvarming så fortalte jeg han at jeg hadde med meg 2 kokte egg som jeg skulle spise etter trening. Vi trente seint, så jeg ville ikke spise et stort måltid etter det, og det var en stund siden jeg hadde spist, men var ikke sulten. Da sier han til meg.

«You are either all in or all out»

CameraZOOM-2015012319233822270kg på stanga

Med det så mente han at jeg går helt inn for noe og prøver å gjøre alt riktig, eller jeg går helt ut, og ikke gjør noen ting. Er liksom ikke en mellomting. Og det har han jo ganske rett i. Det er og noe vi skal jobbe med. Det må finnes en mellomting.

Og når vi snakker om mellomting. Hadde planer om å svømme i dag, men er så mørbanket etter gårsdagens trening, at kroppen skal få litt hvile.

I går kjørte vi følgende program

23.1.14

Neste uke er det trening alene, før jeg begynner å trene med Tina fra 2 januar. Gleder meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *