Side 22 av 365

Jeg trodde det var i går, men det er i dag jeg har rundet 3 uker. Det går fremdeles over all forventing, men har selvfølgelig ting jeg må jobbe med. Blant annet må mer fisk inn i maten, og da snakker jeg om annet enn røkelaks som det har gått litt av. Ellers spiser jeg mest på formiddagen. Utover ettermiddagen er jeg lite sulten. Jeg spiser varm lunsj, så det blir liksom middag, og så tar jeg noe lett senere.

CameraZOOM-20150122121449849I dag var jeg og tok en cappuccino med en kollega på jobben. Er heldig som har en lavkarbo Cafe rett ved sien av jobben. Der er alt 100% lavkarbo, og de serverer og varm mat. Så skulle jeg ha glemt lunsjen en dag, så er det ikke langt å gå.

Etter 3 uker er jeg nede 4.7kg. Veldig fornøyd. I morgen har jeg time med Stephan igjen. Nå er det slutt på silke hansker sa han. Kan bli spennende.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Vilken lyx att ha ett sådant café nära. Gick in på vad som marknadsför sig som ett hälsosamt café där jag bor men de sålde bara smörgåsar, fast med grövre bröd. Bakverken menade dem var sunda för att det var raw-food. Hopplöst =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *