Tilbake til PT

Da har Januar kommet god igang og det håper jeg du har og.

Jeg har begynt å få orden på maten. Det går i lavkarbo. Det er det som funker for meg. Må bli flinkere til å bruke bloggen som inspirasjon, man skal og komme med nye oppskrifter etterhvert. Vekten går nedover igjen. I morgen er det 2 uker, så da får vi se hva resultatet sier.

I dag skal jeg igang med ordentlig trening igjen. Har time med Stephan, samme PT som jeg alltid har hatt. Er spent. Har mistet masse styrke og kondisjon.

Ellers meldte jeg meg inn på nytt trenings senter i går. For en god stund tilbake så skrev jeg i dette innlegget at jeg vurderte å bytte senter. Det av flere grunner. Det ble til at jeg ikke byttet, hovedgrunnen var beliggenhet. Nå åpner denne kjeden et nytt senter bare 1 t-bane stopp unna meg. Jeg er fremdeles bundet til mitt gamle frem til 24 mai, men dette gir 2 mnd gratis, så da blir det bare 2 mnd med dobbel betaling (man måtte melde seg inn før åpningsdatoen for å få 2 gratis mnd).

Lånt av FitInn.at

Lånt av FitInn.at

Senteret åpner 2 februar, og da står jeg og Tina på døra. Vi har laget treningsavtale om å trene hver mandag og torsdag. Kjempe motivasjon. Snakket og med Stephan, og jeg må ikke være medlem for å bruke han, så selv etter at jeg melder meg ut kommer jeg til å trene med han. I tillegg er planen å svømme hver lørdag. Liker den treneren bedre enn han på onsdager. Vi får se når formen blir bedre om vi ikke legger til en dag til.

Nå håper jeg bare jeg kan gå i morgen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Så flink du er som kommer deg tilbake til gode rutiner 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *