Siden sist

Det har skjedd litt.

Søndag 16 mars var jeg med på løp. 6.8km Nordic walking, og jeg kom inn under 1 time, så jeg er fornøyd med det.

loepDen uken var jeg og innom legen min, og fikk en del henvisninger. Blant annet røntgen av knær. Denne uken var jeg hos ortoped, og har fått sprøytet inn hyaluronicsyre i begge knærne. Noen som har ferfaring? Jeg har artrose/slitasje leddgikt i begge knærne og i perioder er det fryktelig å gå. Jeg skal ha 4 behandlinger til de neste 4 ukene.

Ellers var jeg en rask tur innom Norge i helgen som var, onsdag til søndag. Var utrolig deilig, selv om det var jobbing fra morgen til kveld. Var nemlig hjemme for å hjelpe min mor med å bygge sammen garderobeskap, og en del hyller i den nye leiligheten hennes.

Der ble jeg og servert et par mat favoritter, nemlig komler og kjøttkaker i brun saus.

mat2

matEllers har jeg begynt på magetarmutredning. I dag var jeg og tok blodprøve, samt urin. Jeg skal og til ultralyd, gastrosekopi og testes for laktose og fruktose intoleranse.

Jeg har slitt med magen en god stund, og dette blir nå undersøkt heldigvis. Er spent på hva de sinner, om de finner noe i det hele tatt.

Har og gått en del turer, men nå er kneet ganske irritert, så det blir det dessverre mindre av. Av ortopeden er gå tur, sykling og svømming som er tillatt, null løping. Styrke så lenge jeg ikke har vondt, men ikke knebøy.

Håper nå å bli frisk på det meste, selv om jeg er klar over at noe kan bare behandles, ikke helbredes.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Gratulerer med vel gjennomført.
    Men pyton at du skal ha så mye «fysisk» å slite med.
    Ordentlig tøft å stå på slik da.
    Har du noen tips til butikker i Wien med klær for damer i str 48++? Skal dit i mai og gleder meg veldig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *