Ny start – Uke 1

Første uka er over. Har vel egentlig gått greit. Mye som kan ryddes opp i, men store forbedringer fra tidligere er det helt klart.

Første er vekta. Den er helt lik som sist. Ikke overraskende, men like kjipt for det.

CameraZOOM-20140228055705010

Jeg sier ikke overraskende, og det er fordi maten kan renskes opp i. Ikke at jeg spiser så mye som ikke er lavkarbo, men jeg spiser mye mat. I tillegg ble det fastelavnsboller (lavkarbo), som smakte utrolig godt.

Ellers har jeg drukket mye mer vann, fått inn både en styrke økt, 2 svømme økter, 1 spinning økt og 3 lengre turer med Odin (turer på 1.5 time eller mer. Han får alltid 3 eller flere turer om dagen av forskjellig varighet). Alt dette er jeg veldig fornøyd med, men det er fremdeles mange muligheter til å forbedre, som jeg tar det skritt for skritt. Det ble ingen morgenturer forrige uke, må prøve å få til det i løpet av uka som kommer.

Målene for neste uke er:

 • Renske opp i maten
 • Drikke bra med vann
 • 2 x styrketrening
 • 2 x svømmetreninger
 • Flere lange turer med Odin
 • 2 x morgenturer/mer hverdags aktivitet
 • 1x spinning time

Mange mål, men er viktig for meg å få det innarbeidet, det er derfor jeg skriver de opp.

Sett under et, er jeg fornøyd med uka, men det er helt klart mye som kan bli bedre.

Ny uke, nye muligheter.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

 1. Der er du i gang, ja!
  Våren er her og alt blir lettere, ikke sant?
  Jeg skal også bli lettere denne våren. Jeg savner å bruke klær jeg har vokst ut av :'(
  Lykkeønskninger fra meg.

  • Savner å bruke så mange fine kjoler og andre klær som dessverre har blitt for små ja. Men vi skal få det til.
   Lykke til til deg og.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *