En god dag

Før var jeg alltid veldig opptatt på lørdager, mye som skulle gjøres, og som ble gjort. De siste ukene er det minimalt som har blitt gjort. Hele helger kunne gå, uten at jeg gjorde så mye. Vasket kanskje en maskin med klær og Odin fikk en lang tur om været var bra, ellers ble den tilbrakt foran TV’en.

Nå prøver jeg å snu det, og foreløpig har jeg kommet godt i gang.

Dagen startet med en 2.5km tur med Odin, før jeg gikk og handlet litt mat.

image

Solen var og oppe på årets første vårdag, noe some var veldig deilig.

Til frokost ble det en gammel favoritt, pannekaker. Laget av 2 egg (skilt), 115g philadelphia ost og litt kanel. Servert med litt sukkerfritt syltetøy.

image

Kl 13 var det svømming på programmet. Har svømt litt de siste ukene, men kun på onsdager, så dette var første lørdagen på lenge. Lørdagene er 2 timer, og ofte harde økter, noe jeg helt klart merket.

image

Skal kjenne den økten på kroppen i morgen. Kneet mitt er litt sårt, så de 2 siste med 10×25 med små svømmeføtter måtte jeg svømme noe annet, men jeg svømte faktisk 4000m på 1t50min som jeg er fornøyd med.

Etter svømming ble det en liten matbit før Odin fikk seg en lengre tur. Ble 5km i Prater, hvor jeg og begynte å gå inn noen nye joggesko som jeg kjøpte i fjor (kjøper alltid på messer, da det er billigere, så har ofte et ubrukt par stående). Vet ikke hvor smart det er. Har nå gnagsår mellom lilletåen og tåen ved siden av. Går nok bra, men skal la det gå noen dager får de skoene skal brukes igjen.

image

Vel hjemme ble det et velfortjent måltid på både Odin og meg, våtmat til han og tacosalat til meg.

Blir nok en tidlig kveld på oss, kjenner at jeg er sliten. Håper dere har hatt en flott lørdag dere og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *