Ærlighet varer lengst – Ny start

Er det ikke det man sier? Ikke at jeg har vært uærlig, men jeg har vel heller unnlatt å dele informasjon.

Det har ikke skjedd noe spesielt, jeg bare mistet litt av blogg motivasjonen. Mistet vel egentlig all motivasjon. Både til mat, trening og blogging. Men jeg trenger bloggingen.

Jeg pleide å blogge om trening, mat og hva jeg gjorde i hverdagen. Jeg følte at det ikke var nok, alt skulle være så flott, temaene skulle være så spennende, så jeg sluttet å blogge for meg.

Nå er det tilbake til å blogge for meg selv. Bruke bloggen til det jeg vil bruke den til. Så dere får henge på den som vil.

Første jeg vil gjøre er å gjøre meg selv ansvarlig ovenfor dere. Det vil si at jeg vil logge vekten min her inne, samtidig gå over hva som funket og hva som ikke funket i løpet av uke som gikk. Jeg tror det vil hjelpe både på motivasjonen og for et mer varig resultat.

Så her kommer ærligheten. Dagens vekt.

CameraZOOM-20140228055705010Ikke mitt stolteste øyeblikk, men slik er stova.

Siden sommeren 2012 har vekten krøpet oppover, så litt nedover, så opp igjen, før den nå har havnet her. 19kg mer enn 2012, men et nytt utgangspunkt.

Målet fremover er å komme tilbake til den fysiske formen jeg var i den sommeren. Om det tilsvarer samme kg, greit, om det tilsvarer mer, så greit det og, men jeg vil være like sterk og raskt som jeg da var.

Hver uke framover blir det innveiing, «analyse» av uka, mål for uka som kommer, etc.

Må for uka som kommer

 • Drikke mer vann
 • Tilbake til styrketrening
 • 2 x Svømmetreninger
 • Lange turer med Odin
 • 2 x Morgenturer
 • 1x spinning time

Mange mål, men helt klart mulig. Jeg har svømt litt den siste tiden, men bør bli mer konsekvent. Har og gått litt tur om morgenen, bør bli oftere. Været har og blitt ganske så mye bedre her i Wien, så det har blitt noen deilige turer med Odin, men det bør det og bli flere av.

Så der har dere det. Håper dere blir med på reisen igjen, dog ikke helt den samme som sist.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 Kommentarer

 1. Alt i alt så går livet slikt. Men vi skal ha et godt liv. «Don’t be so hard on yourself». 🙂 gjør det du VIL! Så kommer resten av seg selv. Klem!

  • Du har helt rett Kari, vi skal ha et godt liv.
   Hadde jeg gjort som jeg ville hadde jeg nok spist sjokoladekake til middag hver dag, noe jeg tror funker dårlig i lengden, men det hadde vært noe.

 2. Ich bin überzeugt (!), dass du deinen Weg finden wirst! xoxo.

 3. Hyggelig at du er tilbake – har savnet innleggene dine. De behøver ikke være hverken fancy eller stylet for min del.Har fulgt deg fordi man kjenner seg igjen i problemstillingene vdr. mat. Masse lykke til!

  • Tusen takk HIlde! Det er godt å være tilbake. Og nå blir det å blogge det jeg vil blogge, det var det som funket i starten, og som jeg tror kommer til å funke igjen. Takk!

 4. Hei! hyggelig å se at du er tilbake igjen! 🙂 jeg syns du blogger best når du blogger for din egen del jeg. Ingen er perfekte, og alle opplever opp – og nedturer i livet. Men du har alltid vært en inspirasjon. Ikke glem det 😉

  • Tusen takk Kathrine. Skal huske det neste gang jeg føler jeg må blogge noe fancy.
   Og det er leserene mine som er min inspirasjon. Så det skal jeg ikke glemme.

 5. Hei og lykke til med ny start.
  Jeg er i en lignende situasjon som deg og finner innlegget ditt inspirerende og det ga meg en ide. Om du blogger regelmessig om hvordan du lykkes med dine målsettinger, kommer jeg til å heie på derfra sidelinja. Og oppmuntre deg når det ikke går som planlagt. For egen del skal jeg til LCHF kostveileder om få dager. Jeg ønsker og trenger en diett hvor det også er kalorirestriksjoner……. På grunn av ett vondt kne, haster det for meg å komme ned i vekt samt drive målrettet trening. Så mine mål for denne uka er 2 dager vannaerobic og 3 besøk på treningssenteret og i tillegg sykle 20 minutter daglig på min nyinnkjøpte ergometersykkel. Om utesykkelen min blir klar, begynner jeg jobbsyklingen neste uke. Og så er det maten; begrensede mengder LCHF. I dag tror jeg det blir fisk og imorgen kylling på indisk vis.
  Nok en gang, lykke til og stå på. Du vet at du blir glad og får masse overskudd når du lykkes.
  Mvh Marie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *