Hverdagen igjen

For de fleste startet hverdagen ordentlig igjen i går, for noen 1. januar, for meg i dag. 6 januar er nemlig helligdag i Østerrike, noe som alltid er veldig deilig.

Matmessig fyrte jeg løs allerede 1.1. Var på vekta og fikk konstatert at jula ikke var så ille som jeg hadde trodd, men at jeg fremdeles har en del å jobbe med før jeg er tilbake der jeg var høsten 2012.

Foreløpig har jeg ikke meldt meg på et eneste løp, satt et eneste mål eller planlagt hauger og lass med treningsøkter. Jeg vet med meg selv at jeg ofte setter igang alt for mye alt for fort. Jeg tar det litt som det kommer, men i gang skal jeg. Første svømmetrening for året, er i morgen. Ellers vil jeg igang med spinning og styrke. Det er de tingene jeg har lyst til å gjøre.

Ellers er maten ganske godt i gang. Driver og peiler meg tilbake til periodisk faste (PF), samtidig som det går i lavkarbo. Over jul så spiste jeg brød til frokost hver dag, og magen var ikke fornøyd.

CameraZOOM-20131229102724704Bedre har det gått med speltlomper m/ philadelphia og røkelaks pluss et glass med bær smoothie.

CameraZOOM-20140105174459881Tacosalat med kyllingkjøttdeig, guacamole og fersk koriander.

CameraZOOM-20131229163910234En god blanding av stekt bacon med brokkoli og eggerøre med pølser.

Dette er lette og kjappe måltider, som metter lenge.

Jeg har hatt min mor på besøk, og været har tillatt noen flotte turer i parken.

CameraZOOM-20140106132109333Knall sol og 10 pluss. Kan ikke klage.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Så mye deilig mat!
    Supert at du griper tak i alle de gode vanene dine igjen. Mine egne gode vaner er også i ferd med å gjenopplives. Jeg må rett og slett være i ketose for å ha kontroll.

    Åssen gjør du periodisk faste?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *