Året som gikk – 2013

Hva skal man egentlig si om 2013? Generelt har det vært et greit år. Ikke av de beste eller mest spennende, men heller ikke av de verste. Har fått opplevd en del ting, samtidig det er et par ting jeg kunne vært foruten. Jeg ser frem til 2014, og alt det året bringer.

Januar CameraZOOM-20130124100521776Januar startet som 2012 sluttet, med både problemer med tennene og nyren som de ikke viste 100% hva som var galt med. En ny operasjon skulle gi svarene på det.Kidney som jeg fikk fra Anne til jul, ble fast inventar for hvert sykehusopphold.

FebruarfebruarFebruar var en kald, mørk og tung mnd her i Wien. Både generelt, og for meg personlig. Med en vinter, hvor det var målt minste mengde sollys på over 50år, meste snø siden 1996, og kulde siden veldig lenge, var det litt for enkelt å bli inne, og ikke gjøre så mye ut av den.

MarsmarsMars var det endelig tid for den siste nyreoperasjonen. For å muntre meg opp før selve operasjonen, fikk jeg besøk av Heidi og gutta mine, Marcus og Mattias. Alltid kjempe kos å få besøk av den gjengen. Nok en gang klarte jeg å bli syk igjen, denne gangen klarte jeg å spy utover en hel togvogn på vei til Sopron i Ungarn. Vi satser på at neste besøk er uten sykdom.

AprilaprilI april begynte endelig været å bli betydelig bedre. Vi gikk fra vinter med snø, til sommer med over 20 grader på mindre enn to uker. Jeg begynte og å komme meg etter alle operasjonen, og ting så lysere ut.

MaimaiMai var en mnd med et av mine 2 løp i år, vårens faste Frauenlauf i Wien. Over 30.000 kvinner på et sted, kan ikke bli annet enn stemning da.

Juni CameraZOOM-20130604201629060Juni var preget av flommen som herjet Europa, turen til Kitzbuhel ble avsluttet av en 15 timers omvei på vei hjem, pga stigende vannmasser.

Juli TusenfrydSommeren ble tilbragt i Norge sammen med venner og familie. En helt fantastisk sommer.

August b97a6466fcf711e2952222000ae912d7_7August var en flott mnd her i Wien. Godt og varmt, og jeg ble et år eldre.

September meDet skjedde ikke så mye i september. Svømming startet, og det ble gått masse turer i det flotte været.

OktoberCameraZOOM-20131201133429176I oktober fikk jeg besøk av min mor og min tante. Igjen slo været til, og vi hadde noen flotte dager med sol og flotte turer.

NovemberCameraZOOM-20131114192819954November kom med mer besøk. Denne gangen fra min kusine. Jeg fikk og ny symaskin, som jeg gleder meg til å få brukt mer tid med i 2014.

Desemberwpid-1388182943544.jpgDesember kom og gikk så alt for fort. Mesteparten av tiden ble brukt til å lese på ting jeg hverken egentlig forstår eller trenger. Dagene forsvant, og det ble liten julestemning på meg. Heldigvis avsluttet den med en tur hjem til Norge, hvor jul ble feiret sammen med familien. På vei tilbake til Wien var vi innom jobben til min mor, små barn, store gleder.

Det har ikke vært det største bloggåret, noe jeg satser på skal endre seg i 2014. Jeg starter året med ny giv, jeg vil ha tilbake den formen jeg var i. Sakte men sikkert skal jeg bygge meg opp igjen, og komme sterkere tilbake.

Jeg vil takke alle mine lesere for at dere har tittet innom i løpet av året som har gått.

Jeg ønsker alle et riktig

Godt Nytt År!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *