Vinn 1 års forbruk av Questbarer

Ikke hos meg, men jeg skal fortelle deg hvordan.

Vet ikke om det er noen av dere som bruker Fitocracy. Det er en webside, og nå og en app, hvor du legger inn all treningen din. Du får poeng, du kan gjøre quest og challenges, samt du kan konkurrere med enkeltpersoner.

fitoQuest har gått i sammen med Fitocracy og laget en konkurranse for desember. Quest Nutrition har en egen gruppe man må bli medlem av, og så delta i deres challenge. Du har to muligheter til å vinne. 5 vinnere blir trukket ut og får 250 dollar i gavekort. For å kvalifisere må du har logget 8 treninger, med totalt over 4000 poeng. For å vinne et års forbruk av questbarer (2 bokser i mnd) må du logge 15 treninger med totalt over 10 000 poeng.

Hvis du allerede er på Fitocracy, kom og bli med. Hvis ikke, kan jeg virkelig anbefale Fitocracy i seg selv. Morsomt, utfordrerne og inspirerende. Det koster heller ingenting å bli med.

Er du med? Jeg følger deg gjerne.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *