Bakt egg i avokado

Dette er noe jeg har sett på pinterest flere ganger, og fant ut at jeg måtte bare prøve.

Du trenger:

  • Avokado
  • 2 egg pr avokado
  • Bacon

Del avokadoen i to, ta ut stenen og bruke en skje til å ta ut litt av avokadoen. Avhengig av hvor store egg du har, 1-2 spise skjeer.

Legg de i en form, tatt og støttet mot veggen slik at de holder seg rett. Knekk egget over en liten bolle, la noe av eggehviten renne av, før du heller det over avokadoen. Er det mer plass kan du etterfylle med eggehvite. Jeg hadde så store egg at det rant veldig over da jeg prøvde å ha egget rett oppi avokadoen.

DSC_3141Inn i stekeovnen på 225C i ca 15min. Egget skal være bløtt, men hviten skal ha satt seg.

DSC_3145Mens eggene bakes i ovnen så steker du bacon som smaker nydelig ved siden av. DSC_3147Litt spesiell smak, men absolutt noe som skal prøves igjen. Mine egg ble litt for harde, tror det kommer til å smake enda bedre når eggene er bløte. Men morsomt å ha prøvd ihvertfall.

DSC_3144God helg!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

  1. NAM! Det vil jeg prøve!!!:) Mye godt jeg hadde lyst på her egentlig……..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *