Småpjusk igjen

Jeg har hatt et par runder med forkjølelse denne høsten, og jeg har ganske smålei. Er liksom ikke ordentlig syk, men er langt fra frisk. Orker ikke å gjøre en ting.

Denne uka er jeg på kurs i skatterett via jobben. Ikke det mest spennende, og det hjelper ikke at hodet er bomull.

Ellers så fikk jeg påvist artrose (slitasjegikt) i knærne for et par mnd siden. «Anfallene» som legen kalte det, kommer i bølger. Jeg hadde et da jeg fikk diagnosen. Klarte ikke gå. Jeg må tilbake til min egen ortoped, tatt noen røntgen for å se hvor langt det har kommet, uansett så mente legen på legevakten at jeg kom til å trenge nye knær om 20-30 år….oppløftende.

Foreløpig så holder denne karen meg med selskap når formen ikke er på topp.

CameraZOOM-20131117213122482What’s up?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *