Ny symaskin

Kanskje ikke det innlegget som er av mest interesse for de fleste, men tror kanskje det er et par av dere som og syr litt.

For et par måneder siden fikk jeg ny symaskin etter at den jeg hadde ikke gjorde jobben lenger.

DSC_3070Etter å ha les og lett lenge, falt valget på en Janome 3160 QDC. Det er en digital maskin, noe jeg ikke har vært borti før, men som jeg har blitt kjempe fornøyd med etterhvert som jeg har brukt den mer og mer.

DSC_3086Den kom med et ekstra stort bord, hardcase til å ha over, og en del ekstra føtter.

DSC_3082Den har uhorvelig mange programmer å velde mellom, mange fremdeles uprøvd.

DSC_3083Det jeg og likte er at den et at spolen legges i fra toppen, så man kan følge med når det begynner å bli slutt for tråd. Den har og mange linje guider man kan følge, alt ettersom hvor mye sømrom man trenger.

DSC_3071Den kan selvfølgelig og brukes uten det store bordet, men det er veldig greit å ha det, da man har mer å legges stoffet på, og man har litt mer kontroll.

DSC_3088Jeg syre ikke så mye nå for tiden, da jeg må bruke mesteparten av tiden på å lese, men jeg har en del mønster jeg gleder meg til å prøve ut. Det går for det meste i klær/kjoler til meg selv.

Maskinen har mange finurlige småting, som at den trer i tråden for deg, du kan sy uten å bruke pedalen, den klipper tråden for deg etter å ha tatt begge trådene over på baksiden og du kan selv velge om du vil at den skal stoppe med nålen oppe eller nede. Du kan og regulere farten. Sånn at selv om du tråkker full speed på pedalen, så går den bare i det tempoet du har satt den til.

Syr du mye? Om så hva da? Og hvilken maskin har du?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *