Mine iHerb favoritter del II

Her kommer del to. En blanding av litt av hvert.

 

Krydder

Krydder 1

Frontier er et av mine favoritt merker. Har mye bra, det meste uten salt og har til enhver rett du ska lage.

 

Ferdig krydder mikser

Krydder 2

Aller 4 av disse produktene er virkelig av mine favoritter. Ja, man kan lage alt selv, men er ikke alltid man har tid, eller får den smaken man ønsker. Disse 4 gir meg det jeg er ute etter, og smaker bare nydelig.

 

Te

TeEr ikke den største te drikkeren, men nå som det er kaldt, går det en stor kopp på jobben hver dag. Ellers syntes jeg kald te om sommeren er kjempe godt.

 

Vitaminer og mineraler

Piller1Disse er noe jeg tar regelmessig. Magnesium pga kramper når jeg svømmer, glucosamine for å hjelpe leddene mine, og EVE det lille ekstra for oss kvinner.

 

Piller2Disse tar jeg mer i perioder. Nå om vinteren er D vitaminer viktig, om sommeren tar jeg beta carotene for å hjelpe huden.

 

Til Odin

Til Odin

Er kjempe fornøyd med alle de 3 produktene. Jeg vil at Odin skal få minst mulig kunstige ting, derfor er tørket kjøtt ypperlig.

 

Annet

Annet2Kan ikke påstå at jeg savnet pasta og ris ofte, men noen ganger, og da er dette en ypperlig erstatning. Ellers så er jeg kjempe glad i lakris, så når jeg skal skeie ut, så er dette et kjempe bra alternativ.

 

Annet1Aveno har utrolig bra hudpleie produkter som er milde mot huden. Kan virkelig anbefale det merke. Når det gjeller Blender Bottle er jeg en stor fan og har et par stk.

Når du bestiller fra iHerb, pass på at du ikke overstiger 200kr, uten forsendelse. Holder du pakken under 4lbs eller 1814g så koster det ikke mer enn 4 dollar.

Alle bildene er lånt fra iHerb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *