Foreløpig i rute

Har nå kommet til dag 9 av 50 dagers prosjektet mitt, og foreløpig ligger jeg i rute. Det har blitt noen dager uten trening, men det har og vært noen dager hvor jeg har fått inn to økter.

På lørdag startet jeg og Odin med en lang tur i parken, utrolig deilig. På ettermiddagen dro jeg på svømming, hvor vi har fått ny midlertidig trener. Han var virkelig ute etter å få kjørt oss. De ble ca 3000m sprint, i tillegg til oppvarming og utsvømming. Med 3000m sprint mener jeg at vi svømte på tid, og for noen av oss (les meg) tilsvarte den tiden sprint.

Søndag klarte jeg å komme meg opp etter Turducken og sent i seng kvelden før, og kom meg på spinning. Utrolig deilig når det hele var over.

I dag har Odin og jeg vært på tur igjen. Må utnytte det siste vi har av lyset og ok vær.

50dagerEllers kan du følge med daglig på prosjektet via instagram.

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *