Min motivasjon

Her ser dere min motivasjon. Hva som får meg til å fortsette, til å gjøre jobben om igjen.

106-79sidekleinDet å vite at jeg klarte det en gang, gjør at jeg vil klare det igjen.

Og det er ikke snakk om tallet, men rett og slett den formen kroppen min var i. Jeg løp, trente masse, hadde mye energi, og var ganske glad og fornøyd. Og det er det jeg vil tilbake til. Det å ikke ha vondt noen steder, kunne gjøre det jeg ønsker uten at jeg må ta hensyn til noe, rett og slett bruke kroppen min slik jeg ønsker.

Jeg er heldigvis nærmere siste, enn første, men har enda litt igjen.

Dette er min motivasjon, hva er din?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Så utrolig flink du er! Kjempebra jobbet. Det der krever tid, motivasjon, hardt arbeid og ståpåvilje. Du ser flott ut 🙂

    • Tusen takk navnesøster. Helt klart at det krever alt det, og ikke minst tålmodighet. Jobber meg ned mot det jeg var og videre. Takker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *