Ny layout

Da var det på tide med ny layout igjen. Den gamle har jeg hatt i 1.5år, og trengte å bli skiftet ut.

Jeg har valgt å få for et enklere design denne gangen. Ikke noe ekstra fancy, men jeg er kjempe fornøyd. Er litt småplukk som blir fikset på, men den er bra nok til at den kan vises for omverden. Hvis dere ser noe som jeg ikke har fått med meg og som bør rettes opp, bare å gi beskjed. Kom gjerne og med tilbakemelding om hva som ikke fungerer for dere, er tross alt dere som leser bloggen.

nylayoutNår jeg ikke har jobbet med bloggen, har det blitt litt mer trening denne uka, og det har vært deilig. Samtidig så er været her nede nydelig om dagen, så det blir en del turer i parken med Odin og.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

    • Tusen takk. Helt klart. Selv om det frister av og til å ha det ekstra fancy, så er det enkle som ofte er det beste ja.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *