Første uken på Periodisk Faste

Jeg har begynte på periodisk faste (PF), og det egentlig ved en tilfeldighet.

Jeg hadde besøk forrige helg, og slik maten ble lagt opp, så ble det til at jeg spiste 2 måltider med ca 14-16 faste fra siste til første. Jeg hadde fri så jeg spiste rett og slett en god frokost relativt sent, var ikke sulten før på ettermiddagen igjen, og spiste neste da. Da besøket dro, så bestemte jeg meg for å fortsette. Jeg har nemlig vurdert PF en stund.

Første dagene på jobben spiste jeg en liten frokost kl 10, før jeg hadde en stor lunsj i 13 tiden og så en lettere middag i 17 tiden. Fredagen måtte jeg til tannlegen kl 10, og fikk ikke lov til å spise igjen før 12, men var ute på oppdrag i forbindelse med jobben, så spiste først kl 1330 den dagen.

CameraZOOM-20131019124358005I dag hadde jeg en god lunsj (bilde over) kl 13 og en letter middag i 1730 tiden. Jeg har helt sluttet å småspise, er ikke fysen på noe, og jeg er rett og slett ikke sulten. Og det mest positive er at siden forrige lørdag har jeg gått ned 2.8kg. Det kan jeg absolutt ikke klage på.

Jeg kommer til å fortsette å spise PF, da jeg liker å spise meg god og mett til hvert måltid. Det blir nok 2 måltider pr dag, i 12 tiden og i 17 tiden, sånn at spise vinduet mitt er fra 12 til 18 med litt slingringsmonn. Jeg er langt fra noen ekspert på PF, så her er det litt prøving og feiling.

Har du erfaring med PF?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

    • Tusen takk.
      Jeg er nok ingen ekspert på PF, men skal se om jeg ikke får laget et innlegg, om ikke annet, så om hvor man kan finne informasjon.

  1. Jeg har aldri vært veldig stor fan av frokost tidlig på morgenen, så PF passer meg helt ypperlig! 🙂 (minus kaffien da ;p) Frokosten din så DIGG ut !

    • For meg er det rett og slett en lettelse å ikke måtte tenke på frokost. Og den frokost/lunsjen der var digg. God og mett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *