Lavkarbo Café i Wien

I går fikk jeg et visittkort av en kollega, og det var til en lavkarbo cagé som hadde åpnet. Og ikke nok med det, den var ved siden av jobben. Lykke.

P1100476Så i går troppet jeg opp, i håp om å finne noe godt, og ta noen bilder. Men nei, fikk ikke lov til å ta bilder. Ikke noe forklaring på hvorfor. Jeg la igjen en kommentar på facebook og lurte på hvorfor, hvorpå jeg ble bedt tilbake på en kopp kaffe og jeg skulle få lov til å ta bilder.

P1100468Så i dag troppet jeg opp, klar med kamera mitt. Forklaringen for at jeg fikk nei i går var at det ikke er lov å ta bilder med priser på produktet. Ikke spør, Østerrike er sært.

P1100466Ihvertfall, det var et veldig hyggelig besøk i dag. Fikk snakket med eieren, drakk en kopp kaffe, og dro derifra med masse bilder og en lavkarbo cake pop.

P1100456Lokalet er ikke stort, men passe størrelse. Utvalget er heller ikke kjempe stort, og foreløpig kjører de en lunsj meny hele uken, men bytter hver uke. Med tanken på at de har holdt på i  3 uker, så er det helt greit.

P1100459De baker for det meste med mandelmel og sukrin i søte varer og soyamel i brødvarer. De har og eget syltetøy og saft.

P1100462Prisene er og ganske stive (iforhold til Østerrike), men vi som baker lavkarbo vet selv at ingrediensene koster litt. Dette er den første og foreløpig eneste lavkarbo noen ting (butikk, café, bistro, etc) i Østerrike, så de har heller ikke noe konkurranse.

P1100458De leverer og på døren, samtidig som de tilbyr pakker som man kan ta med hjem og lage selv. Alle produktene har mindre en 5 karber pr porsjon

P1100471Så til denne cake pop’en jeg fikk med meg. Jeg var spent, enten kunne den være en virkelig hit eller miss. Jeg trodde helt ærlig mest på miss.

P1100475Men der tok jeg grundig feil. Den var rett og slett bare nydelig. Søt, men ikke for søt, fuktig, men ordentlig kake, rett og slett bare nydelig.

Jeg blir nok ikke å gå der hver dag, eller hver uke, men et flott alternativ om jeg skulle ha glemt matboksen, eller har lyst på noe søtt som jeg selv ikke har bakt.

Det som ihvertfall er kjempe positivt er at lavkarbo er på vei inn i Østerrike, det har bare tatt sin tid.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *