Tilbake

Etter å ha vært nede i nesten 3 dager, er bloggen nå tilbake.

Problemet startet da jeg valgte å flytte bloggen fra Bluehost til Godaddy da prisene hos Bluehost har eksplodert. Første problemet var at selv om jeg hadde tatt fullstendig backup, manglet flere filer, så når jeg prøvde å installere bloggen igjen hos Godaddy, funket det dårlig.

Eneste som må endres er alle permalinkene mine. Det er litt av en jobb, men skal prøve å få gjort det så fort som mulig.

Fikk masse hjelp fra support, men det funket ikke. Måtte så aktivere meg hos Bluehost igjen for å ta en ny backup, samtidig som support hos Godaddy satt klar til å se om det funket. Etter å ha prøvd i 3 dager, først alene og så med support, er siden nå oppe og går, alt er der, og jeg er fornøyd.

Etter så mye strev for å få den opp og gå igjen, skal jeg nå prøve å komme tilbake til bloggingen. Jeg har en del oppskrifter jeg vil dele med dere, og så tror jeg at jeg har lyst til å gå tilbake til å ha Uka som gikk oppdateringer. Reflektere litt over hva som funker og hva som ikke funker. (Har sett en del på gamle innlegg oppi alt dette styret).

En ny layout hadde heller ikke vært dumt. Skal prøve så godt jeg kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *