1 år etter

12.8.12 var en kjempe dag. Jeg hadde nådd et stort mål, jeg var nypyntet og var i bryllup. Fikk masse komplimenter og følte meg bare så flott.

DSC_1725Det er i sterk kontrast til dagen i dag egentlig. 12.8.13.

Utover høsten hadde jeg halvmaraton som jeg er kjempe stolt av, ny pers på nesten en halv time. Jeg skulle få besøk og tingene jeg hadde jobbet med skulle jeg fortsette med. Men etter 12.8 fikk jeg et lite antiklimaks, om jeg kan kalle det det. Jeg fortsatte å trene, samt løp noen løp, men jeg la på meg et par kg. Det var bare et par kg, så jeg tok ikke det som så veldig tragisk.

P1090996Men så fikk jeg halsbetennelse, midt oppi besøk. Var til utredelese for fjerning av mandler, magen begynte å bølle, så mye at jeg endte opp på legevakten en kveld og etter ny sjekk dagen etter ble jeg lagt inn på sykehuset. Nyren.

DSC05152Dette ble starten på 3 operasjoner, en lang, kald, mørk og våt vinter i Wien, vinterdepresjoner, vektøkning, nesten ikke noe trening, og egentlig bare en ugrei tid. En sesong i livet vil noen kalle det.

CameraZOOM-20121209112614689Siste operasjon var 12 mars. Tiden etter har vært tung på flere måter. Jeg har ikke klart å snu på en måte. Selv om jeg ville, så klarte jeg ikke å skru på riktig bryter. Jeg kunne spise bra i et par dager, og så sa det stopp og jeg binget på det ene og det andre. Og slik fortsatte det til rett før sommerferien. Da endelig klarte jeg å ta litt tak.

CameraZOOM-20130319122850976Etter en helt fantastisk sommer i Norge hvor jeg spiste det jeg ville, kom jeg tilbake til Wien og feiret bursdag med kake på jobben i forrige uke. Det ble et par kg opp i sommer, men det kom på toppen av det jeg har gått opp siden senhøsten i fjor. Totalt har det blitt rundt 15kg dessverre.

TusenfrydJeg er nå i gang igjen. Maten kommer på plass og etterhvert treningen. Forrige uke var det hetebølge her nede (les 40 grader) så da spiste jeg det jeg hadde lyst på…som ikke var stort. Det har nå kjølt seg ned en del og jeg lager ordentlig og god mat igjen.

0ed5630e003411e3a52322000a9e02f9_7Jeg er motivert og klar til å kjempe meg tilbake til der jeg var i fjor. Jeg har et par løp i løpet av høsten, samt en del neste år som er virkelig med på å motivere meg.

b97a6466fcf711e2952222000ae912d7_7Så ting har ikke vært lett, og det er mye av grunnen til at jeg har trukket meg tilbake fra blogging. Det er et kjent kjennetegn for meg at når ting ikke går som jeg vil, jeg trekker meg tilbake. Det beste for meg er egentlig å konfrontere det. Jeg må gjøre det selv, og det er derfor det tar tid.

85e9a216f94a11e28e5d22000a1f979a_7Målet fremover er å komme tilbake til de gode rutinene, mat, trening, søvn, blogging og alt det andre. Jeg ser lyst på tiden fremover.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 Kommentarer

 1. “Sometimes fate is like a small sandstorm that keeps changing directions. You change direction but the sandstorm chases you. You turn again, but the storm adjusts. Over and over you play this out, like some ominous dance with death just before dawn. Why? Because this storm isn’t something that blew in from far away, something that has nothing to do with you. This storm is you. Something inside of you. So all you can do is give in to it, step right inside the storm, closing your eyes and plugging up your ears so the sand doesn’t get in, and walk through it, step by step. There’s no sun there, no moon, no direction, no sense of time. Just fine white sand swirling up into the sky like pulverized bones. That’s the kind of sandstorm you need to imagine.

  An you really will have to make it through that violent, metaphysical, symbolic storm. No matter how metaphysical or symbolic it might be, make no mistake about it: it will cut through flesh like a thousand razor blades. People will bleed there, and you will bleed too. Hot, red blood. You’ll catch that blood in your hands, your own blood and the blood of others.

  And once the storm is over you won’t remember how you made it through, how you managed to survive. You won’t even be sure, in fact, whether the storm is really over. But one thing is certain. When you come out of the storm you won’t be the same person who walked in. That’s what this storm’s all about.”
  ― Haruki Murakami, Kafka on the Shore

 2. Du er tøff, Line! Jeg skal heie! Gleder meg til du blogger igjen, for jeg har vel noe sånt som 17 kg mer enn i fjor jeg… du er en stor motivasjon!

 3. Jeg heier på deg Line, og bruker din motivasjon til selv å motivere meg! Gleder meg til å følge deg videre og lykke til 🙂

 4. Æsj, det er noe dritt når ting går feil vei 🙁

  MEN, du har faktisk vært skikkelig sjuk! Og det over flere måneder. Da må det rett og slett være en umulighet å holde på de gode vanene. Du vet og kan så mye at du straks sklir inn i de gode, gamle vanene dine.

  Lykke til!

 5. Savner å lese blogginleggene dine, på tross av alle opp – og nedturer! Du ER en stor motivasjon for mange. Håper bare du en dag kan se det selv 🙂 Syns bare det er synd at du har forsunnet litt fra bloggverdenen… jeg ønsker meg flere blogginlegg, og det trenger jo ikke heletiden dreie seg om prestasjoner. Man trenger jo ikke være flink heletiden 🙂

  Men uansett hva du bestemmer deg for: lykke til med livsstilsendringen! Husk at du allerede har oppnådd MYE!

 6. Hei 🙂
  Ja, det er noe dritt når kiloene renner på igjen og følelsen av å mestre forsvinner. Vi vil jo så gjerne være flinke, klare det vi setter som mål. Selv har jeg tatt timeout, trenger å finne utav meg selv, først og fremst følelsene. Jeg leste en gang at når fornuft og følelser kjemper om seieren, så vinner følelsene alltid. Det har jeg erfart stemmer. Ikke rart da at mat er så vanskelig, når mat for meg veldig ofte handler om følelser. Hele 2013 har vært et vanskelig år, synes jeg, satser sterkt på at 2014 blir mye bedre! Jeg heier på deg, vet at du kommer sterkt igjen, du er en fighter!
  Gi deg selv den tiden du trenger, jeg synes du fortjener en sånn gave 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *