Treningssenter-dilemma

Etter å ha tittet innom Fra tjukk til smukk innså jeg at jeg kunne jo spørre dere om deres mening (om mitt dilemma, ikke hennes, dog det samme som mitt. Dere må gjerne si noe om hennes og, men kanskje greit å gjøre det hos henne).

Etter siste operasjon er det nå på tide å begynne å trene styrke ordentlig igjen. Jeg har vært uten medlemskap siden før jul, men det er nå på tide å tegne nytt.

Frem til mandag hadde jeg et 2 ukers gratis prøve medlemskap på et sted som heter FitInn, en kjede som har mange senter her i Wien, bra åpningstider, og ikke minst billig. Det nærmeste for meg ligger ca 15min med sykkel unna.

CameraZOOM-20130504091203373Der jeg har trent før heter Eurogym, der har jeg Stephan (treneren min), de ligger 5min unna til fots, ikke fult så bra åpningstider, og er nesten om ikke dobbelt så dyrt.

Nå er det veldig greit å sykle, men jeg vet at når høsten kommer, jeg må ta bussen i ruskevær, det tar plutselig over en halv time hver vei hjem, da kan dørstokkmila bli lang.

CameraZOOM-20130504092814858Jeg tror jeg faller på Eurogym, men er og fristet til FitInn. Både Anne og Tina trener der nå, dog forskjellige steder, men det er jo gøy å kunne trene sammen med noen av og til.

Hva mener dere?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

 1. Entirely unbiased opinion: Fitinn! Fitinn!

  Og til vinteren har dere jo flyttet, så du må ta banen hjem uansett – altså: Ta med treningstøy på jobb, ta U3 til Gasometer rett etter jobb, tren, U3 hjem, done! Easy peasy 😀

  • Hehe

   Et par ting. Odin alene hjemme i 10-11 timer uten tur ut? Uaktuelt.
   Og jeg får jo bare 900m lenger vei til jobben så jeg vil prøve å sykle eller gå.
   En annen ting er jo at Fitinn på Gasometer ligger en halv mil fra U3….. 😉

   • Oh. Right. Glemte Odin (forsåvidt vel fortjent, den lille forræderen :p ). Jeg har aldri vært på Gasometer, så jeg tok det for god fisk når Fitinn skrev at de lå rett ved stasjonen. DIRTY LIARS.

    Veeeeeeel, ok da, da er vel kanskje eurogym best likevel. Nærmere, and it comes with a boy toy.

 2. Jeg hadde aldri klart å slepe meg på trening om jeg måtte sykle i en halvtime først, spesielt ikke på høsten… Jeg hadde satset på det nærmeste..

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *