Er det ikke meg så er det Odin

Etterhvert så begynner man å lurer på om det er noe i vannet, for er det ikke meg så er det Odin.

Forrige uke da Odin og jeg var ute og lekte i bakgården, hylte han plutselig da han jaget en ball. Jeg sjekket poter, men der var ingenting, men han haltet på høyre bakben. Jeg kunne bøye det, men ikke strekke det ut.

CameraZOOM-20130426053405106[1]  Jeg ringte og snakket med dyrlegen, og vi ble enig om å se det litt hvordan det gikk etter en dag eller to, og han ble gradvis bedre.

I løpet av helgen hadde han et par ganger hvor foten bare hang der, og han kom seg ikke videre. Jeg bøyde foten, og han var god som ny. På mandag ringte jeg dyrlegen på nytt, og vi tok en tur innom.

CameraZOOM-20130228213857672[1]Joda, kneskålen ut av ledd, grad 3 av 6. Han går på medisiner, blant annet for å bevare så mye brusk som mulig. Vi lar det nå være i 3-4 uker før det avgjøres om han må opereres eller ikke. Uansett vil han aldri bli 100% igjen.

Det er jo typisk at det skal skje med en hund som er masse ut, får lange turer, elsker å gå i fjellet. Nå om dagen får han korte turer, dog flere enn før, men det er ikke det samme. Går vi lenger så må han bæres. Ikke fordi han vil eller har vondt, men fordi benet må skjermes i en periode.

Unbenannt-1Operasjonen er ikke billig, ligger rundt 500 euro, men Odin er verdt det. Selvfølgelig ønsker jeg å unngå det, men må han, så må han.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *