Motivasjon videre

Det humper og det går kom dagen. Noen dager er bedre enn andre, men det går generelt i riktig retning.

Jeg har begynt å bevege meg litt, men det er ikke så alt for mye foreløpig. Etter alt for lenge på sofaen så er det ikke alltid like enkelt å komme seg opp. For å motivere meg litt så har jeg faktisk meldt meg på 2 løp.

Første er om 7 uker, og det er det obligatoriske Frauenlauf. Dette blir 5 gangen jeg er med. I dag har jeg meldt meg på Vienna Night Run som er 4 gangen jeg er med der. Målet for begge er å komme i mål, kanskje med litt tempo for det siste som er først i oktober.

For meg funker slike løp for motivasjonen, mens noen vil helst unngå slike ting for alt i verden.

Hva er det som motiverer deg?

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

 1. Hei Line.
  Så bra at du har noe som motiverer deg til å trene, Jeg synes du er flink!
  Det er sikkert topp å se frem mot et løp, men jeg har aldri brydd meg om sånn felles greie. Jeg løper ikke, men går raske turer hver dag, av varierende lengde. Ikke alltid like lystbetont å komme i gang, men det som motiverer meg er altså det at jeg har noe på telefon/data som registerer hvor jeg går, hvor fort, hvor langt osv., og så har jeg familie og venner som har det samme. Vi oppmuntrer/chatter med hverandre på nettsiden for dette programmet, så det blir nærmest som en konkurranse oss imellom om hvem som kommer seg ut…
  Det fungerer også som en treningsdagbok for meg, jeg logger også bruk av tredemølle og trimsykkel. Men dette kan du sikkert alt om, Line, tenkte bare jeg vill fortelle deg hva som motiverer meg siden du spør:-)
  Masse lykke til videre, Line.

 2. Hei Line.

  Ja, hva pokker er det som motiverer? Når alt er bare f.. og man bare er sliten og har lyst til å trekke dyna over hodet og bare gå i hi…. Alikevel så trekker man på seg treningstøyet og går i gang med en times helvete på treningssenteret…for hvilken grunn? Hva er motivasjonen? Jeg har evnen til å se langsiktig iallefall. Jeg kan trene i dag, for å være i bedre form om 3-4 år. Jeg har merket at jeg synker ikke så langt ned i «depresjonen» som når jeg ikke trener. Det gir meg en sier når jeg klarer å løfte tyngre vekter. Løpe raskere enn før. Kanskje det er følelsen av å seire over seg selv som er en motivasjon? Men jeg er nødt til å sette meg mål for å motivere meg. Som å løpe halvmaraton 6 juli. Løfte 150 kg i markløft før året er omme. Nå har jeg som sagt meldt meg på halvmara 6 juli. Og jeg har ikke løpt en meter siden juli ifjor. Hadde jeg ikke meldt meg på nå, er det vel tvilsomt om jeg hadde snørt på meg skoene i morgen. Motivasjonen er tre del, antar jeg. Det er godt å vinne små seire over seg selv. Det gir en godt følelse å kjenne at man er i god form. Og når jeg kombinerer det med mat med mindre mengder hurtige karbohydrater, så tror jeg det på sikt også er en investering i helse. Dessuten er jeg nok litt gal, som har drevet på med sånt hele livet, uten å bli proff i noenting 🙂

 3. Fine motivasjoner over her 🙂

  Jeg har en opp av sofaen-opplevelse for tida, og har bestemt meg for å være aktiv/trene minst 30 minutter hver dag i 100 dager. Selv jeg burde få til det?! Før har jeg vært mer aktiv, men sjeldent trent regelmessig. Jeg har i mange år sykla dit jeg har skullet – jobb, skole, besøk, til byen. De siste åra har det blitt mindre og mindre og nå har jeg rigga meg til i sofaen med datamaskinen min. Sånn kan det ikke fortsette. Jeg syns allerede jeg har gått ned en drøy kilo bare på ca 10 litt mer aktiv.

  Drømmen er altså å gidde og sykle i steden for å ta bilen, gå ned et par kilo, bli sprekere, ikke bli så sliten av aktivitet. Bli den sprekaste kjerringa på gamlehjemmet! 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *