6 lange uker

Det kommer til å bli noen lange uker fremover.

Etter alle undersøkelsene som ble gjort på sykehuset forrige uke har de endelig funnet ut hva som er problemet, hvor hvordan det skal fikses.

Bilde lånt av http://kroppibalanse.wordpress.com/

Bilde lånt av http://kroppibalanse.wordpress.com/

Normalt går urinlederen nedover slik som på bilde over. Hos meg så går urinlederen først opp og så nedover, samtidig som den er litt trang, som jeg har forsøkt å illustrere med bilde.

11 mars blir jeg lagt inn på sykehuset og 12 mars skal de gå inn ved hjelp av laparoskopi og kutte av lederen der den er og flytte den ned til der den skal være. Det vil forhåpentligvis fikse problemene jeg har hatt med nyren.

Etter det må jeg igjen gå med skinne mellom nyren og blæren i 6 uker, men ellers så skal rekonvalesensen gå ganske raskt. Det er noe jeg virkelig håper for jeg er ordentlig lei om dagen. Skinnen jeg har nå, plager meg veldig, og blir det ikke bedre til fredag så er det tilbake på sykehuset og forlange at de tar den ut (gjort på et par min).

De neste ukene skal jeg fokusere på maten, renske opp i den igjen, og se om vi ikke kan gå ned noen kg. Noen har dessverre kommet på, og de vil jeg nå ha av igjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Næmmen, det var da som bare pokker! Det vil si det høres bra ut at legene finner ut hva som feiler deg og har en plan for å fikse det, men nå har du hatt din del og vel så det med helseplager. :'(

    Tvi tvi tvi for at dette går lett og greit! Masse god-bedringsønsker fra meg.

  2. Hei 🙂

    Jeg har den samme sykdommen nå. Skal få lagt inn en stent, en sylinder formet ting mellom nyren og blæren. Er det det du mener med skinne? Hvor ubehagelig er det? Kan du trene med den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *