Første del over

Da har jeg kommet meg hjem etter første runde på sykehuset. Jeg sier første runde, for det er egentlig nå at problemet med nyren blir ordnet opp i. Rundene før jul var for det de trodde det var nyrestein, men det var det jo ikke.

Jeg ble lagt inn på onsdag, som var veldig greit. Det ble tatt prøver og jeg hadde samtale med anestesilegen. Jeg fikk og vite at de skulle gjøre en undersøkelse mens jeg var i narkose og ikke bare legge inn en ny skinne som de trengte for undersøkelsen jeg skulle ha dagen etter.

CameraZOOM-20130123192232833Torsdagen startet med å få beskjed om at det var mulig de ikke rakk meg. Jeg var sist i køen, men de hadde allerede fått et akutt tilfelle inn. Det ble mye venting, men heldigvis hadde jeg hyggelige jenter på rommet som jeg kunne prate med.

CameraZOOM-20130124100521776Nyren som jeg fikk av Anne ble med, til både leger og søstrene sin glede. Den fikk mye oppmerksomhet.

Heldigvis ble jeg hentet i 1230 tiden og våknet igjen på oppvåkning i 1430 tiden, ganske så omtåket og dårlig. kom etterhvert på avdelingen, og var ganske så kvalm, så fikk noe medisiner for det. Hadde mye mer smerter denne gangen enn sist. Kom meg litt etterhvert, men hadde en dårlig natt med mye smerte og lite søvn.

I 5 tiden på morgenen fikk jeg endelig sterke nok medisiner så jeg fikk slappet av litt. Undersøkelsen de hadde tatt i går var å sprøyte inn kontrast igjennom ureter og tatt røntgen nyren. Man kunne tydelig se en forstørret nyre, altså «vann-nyre», så det var helt klart viktig at jeg gikk videre med dette.

I 11 tiden ble jeg hentet for den viktigste undersøkelsen, som var spiral CT med kontrast av nyren. Det var ikke noe behagelig, kontrasten gjorde at jeg ble kok varm. Var litt uggen, men gikk greit, og jeg ble hentet av min mor.

De siste dagene har vært ubehagelige med mye mer smerter i nyren i sist. Jeg skal tilbake på på kontroll i morgen og da får jeg forhåpentligvis svar på om jeg trenger en S, M eller L operasjon. Forskjellen er endoskopi, laparoskopi eller åpen operasjon. Er det første så er det om ca 3 uker, er det siste så er det i mars.

Jeg håper jo selvsagt på det første, for jeg vil bare bli ferdig med dette her og komme meg videre, begynne å trene igjen, og leve smertefritt.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Oioi, ønsker deg masse lykke til, dette her høres ikke noe morro ut! Veldig hyggelig at du deler erfaringene dine med oss 🙂 Krysser fingrene for deg!!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *