Det vanskelige valget

Det er et valg jeg har måtte ta, men det er fremdeles et vanskelig valg for meg.

I år var jeg foreløpig påmeldt til en halvmaraton 14.4 og en olympisk triathlon 15.6. Begge deler blir dessverre strøket fra programmet. Jeg skal bruke året 2013 til å bli ordentlig frisk og bli kvitt de siste kiloene.

Selv om det er en stund til den olympiske triathlonen, så vet jeg vet ikke hvor lang tid jeg bruker å komme meg etter de neste operasjonene, samt at jeg vil være så godt forberedt slik at det faktisk er gøy å delta.

Jeg har og en stafett triathlon den 18. 5 hvor jeg skal svømme, og det håper jeg og regner med at går i orden. I tillegg blir det nok noen småløp, 5km løp etc, men de store løpene blir utsatt til 2014.

Ellers så har operasjonen min blitt utsatt 2 dager da de pusser opp operasjonssalen. Jeg legges først inn den 23 januar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

 1. Hei
  God bedring og lykke til! Du er en stor inspirasjon når det gjelder og prøve på det umulige.
  Jeg håper du finner et par konkurranser du kan være med på likevel, for motivasjonen din del.
  Klem

 2. Det høres ut som du har tatt et grundig, overveid og fornuftig valg. Man er nødt til å høre på kroppen av og til. Du er smart nok til å skjønne at det ikke er en unnskyldning for å gi opp, men tvert imot en anledning til å komme mye sterkere tilbake senere. Lykke til, og god bedring!

 3. hei!
  jeg har vært innom bloggen din et par ganger men aldri kommentert, som jeg husker hvertfall.

  jeg har også meldt meg på maraton, 10 km vel og merke. får gå videre til neste år. Jeg vil bar si jeg syns dette var synd! jeg hadde mistet all motivasjon dersom jeg måtte avlyse og bli syk.

  jeg så før og etter bilder av deg. sykt bra jobbet! flink er du 🙂

  Hilsen meg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *