Vann-Nyre

I dag har jeg vært på sykehuset og fått svar på testen jeg tok på tirsdag.

Jeg har noe som heter vann nyre, eller Hydronefrose pga overgangsstenose i høyre nyre. Det vil si at urin kommer ikke ordentlig ut fra nyren og ned i blæra. Venstre nyre gjør 61.5% av jobben mens høyer bare gjør 38.5%. Dette er noe som er medfødt, men som har blitt verre nå.

Dette er noe som i første omgang kan overvåkes, men siden jeg har hatt mye smerte den siste tiden, sliter om jeg drikker en del veske og egentlig ikke har det så bra, så har vi valgt å gå videre.

21 januar blir jeg lagt inn på sykehuset for å ta masse prøver og greier. 22 vil det blir lagt inn en ny skinne fra nyren til blæra. 23 vil det blir foretatt en spiral CT for å se hvor denne stenosen er.

Ut fra den undersøkelsen blir det da avgjort om jeg bare trenger en laparoskopi operasjon, eller om de må åpne for å fikse problemet. Jeg håper selvfølgelig på det første.

Så slik er stova her i gården. Nå må jeg bare bli ferdig hos tannlegen før jeg blir lagt inn, slik at ikke det venter på meg når jeg er ferdig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Takk, takk – fint å få følge med deg og det høres ut som om du blir tatt dyktig hånd om – er legene i Østerike kjent for å være grundige tro.

    Lurt å bli ferdig med tannproblemet.

    Lykke til med alt. Klem til deg oppi alt marakkelset 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *