Ikke en god start på året

2013 har ikke startet optimalt, det er helt sikkert. Avsluttet 2012 med mye sykdom og tull. Først halsbetennelse i begynnelsen av november. Så nyren og alt det som fulgte med det. 28.12 våknet jeg med tannverk og det ble bare verre og verre til jeg natt til i går måte sitte oppe hele natten og måtte drikke isvann hver 30sek for å ikke hyle i smerte. Kom meg endelig til tannlegen i går og fikk konstantert at jeg hadde betennelse i overkjeven og siste jeksel holdt på å dø.

image

Tannlegen fikk åpnet og rensket opp, men må til tannlegen i Wien på mandag og rotfylle. Jeg går og på en ny runde med antibiotika som er tredje gang på 2mnd. I tillegg har jeg stor undersøkelse av nyren på tirsdag som med stor sannsynlighet leder til operasjon. Spm er hvor stor.

Så du kan si at jeg er ikke veldig imponert over 2013 så langt.

Postet fra mobilen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Trasig med sykdom og tannverk, men året som gikk må sies å ha vært strålende for deg 🙂

    Ønsker deg alt godt i det nye året!

  2. Godt nytt år – slike betennelses-smerter er ikke å spøke med. Ja, du har en del kropslig å forholde deg til nå. Kan den betennelsen i tanna di ha gått utover immunforsvaret generelt kan en lure på. Regner med at du er sykemeldt disse dagene för ny nyreundersøkelse. Kanskje har du muttern med tilbake til Wien for en stund. I alle fall, pass godt på deg selv, prøv å ta en dag ad gangen – finn hyggestunder så langt det går. Tenker på deg. – husk at etter natt kommer morgen. Etter regn kommer sol – ja det siste hender – her vest, sola står lavt och lager ett vakkert lys også innendørs – om man er hjemme på dagtid. Når det regner som verst, och det har det gjort i lange baner, må være millimeterrekord dette året – ja, da trekker jeg ikke fra gardinene engang – inbiller meg at det är lyst ute (tette lyse gardiner you see) 😉 – Klem til deg. Det blir bedre 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *