Ikke alt etter planen

Dere får bare beklage at det har vært lite, eller rettere sagt ingen, oppdateringer den siste tiden.

Det har skjedd litt kan du si, og ikke alt har gått etter planen.

Jeg skulle bli lagt inn den 11.12, men ble sendt hjem igjen da det var fult på sengposten. Dagen etter måtte jeg inn kl 0630 om morgenen og havnet først på gangen, men fikk etterhvert et rom.

Jeg ble hentet for operasjon rundt kl 11 og var tilbake på rommet i 15 tiden en gang. Under operasjonen hadde de ikke funnet noe stein, men mente den kunne ha gått ut av seg selv uten at jeg hadde merket det.

Det var hevelser og trangt der inne så de la inn en 26cm lang skinne fra nyren til blæra, noe som var alt annet enn behagelig. Jeg ble over natten og fikk lov å dra hjem neste morgen.

De neste dagene ble brukt på å slappe av, hadde en del vondt av skinnen, så beste var å ligge i horisontalen.

Mandag var jeg inne til kontroll, da hadde jeg fått en infeksjon og ble satt på antibiotika. Dagen etter var det nye kontroll, og de tok heldigvis ut skinnen. Onsdagen var det nok en kontroll og da var nyren full av urin, noe den ikke skal være. De begynte da å lure på om jeg har noe som heter Ureterabgangsstenose på tysk. (Etter litt leting på nett så tror jeg at det heter overgangsstenose på Norsk) De vil si en blokkering i utgangen fra nyren ned til blæra.

I dag var det nye kontroll, spm var om jeg fikk lov til å reise til Norge i dag eller ikke. Nyren var like full av urin, men det kan vise seg at dette er noe jeg har hatt i noen år, og at jeg har hatt en infeksjon som har gjort at det lille jeg hadde av utgang fra nyren har blitt så og si tett. Ny infeksjon hjalp heller ikke.

Jeg fikk lov å reise til Norge, men skal til en belastningtest for nyren den 8 januar. Der vil de da avgjøre om det trengs å opereres.

Jeg hadde håpet å bli ferdig med alt sånn som dette i 2012, men det ser ikke slik ut.

Nå tar ihvertfall jeg juleferie, men skal blogge litt i løpet av ferien og selvfølgelig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Oi, det får en si! Du får ha riktig god bedring og en skikkelig god jul!

  2. Stakkars deg! Noe sånn dritt, da 🙁 Og jeg som bader i selvmedlidenhet her pga. forkjølese/bronkitt.

    Jeg ser du får god trøst av Odin 🙂

    God bedring og god jul ønskes!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *