Julegavetips – StickyGram

I går da jeg kom hjem fra jobben hadde jeg noe jeg hadde glemt at jeg hadde bestilt som ventet på meg i postkassen og som er en utrolig morsom julegave.

StickyGram er små magneter laget av Instagram bildene dine. For ca 1.5 uke siden så bestilte jeg 2 sett og de kom i går. De måtte jo opp på kjøleskapet med en gang.

De blir helt klart ikke de siste jeg bestiller, jeg må bare får lagt ut litt flere bilder på Instagram.

Og det beste av alt, de har gratis shipping til hele verden. Bruker du denne koden FRIENDF0Y1 så får du 2 dollar avslag på din første bestilling, og man kan fint bestille 2 sett og komme inn under 200kr grensa.

Mine 2 sett kom som brev, så jeg tror man fint kan bestille mer og om man ønsker. Bestiller du innen 9 desember så komme de til deg før jul.

Det er utrolig enkelt å bestille. StickyGram kobler seg opp mot Instagram kontoen og man velger så ut 9 bilder som blir et sett. Man kan enten bestille mer av samme sett eller velge ut flere forskjellige sett.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *