Tilbake til hverdagen

Først, jeg har ikke sluttet å blogge. Skal prøve å ta meg litt mer sammen slik at det ikke er så dødt her om dagen.

Ellers så begynner jeg å føle at hverdagen har kommet tilbake. Jeg har fått inn noen treningsøkter, da spesielt svømming, men og løpetur og spinning. Nå mangler det bare å få styrke treningen på plass igjen.

Her svømmer jeg hver onsdag, fredag og lørdag. Kjempe flott gjeng med voksne svømmere og er utrolig glad for at jeg har funnet tilbake til å svømme i klubb.

Dette er en typisk lørdags trening, hvor på jeg skal helst svømme 100%. Flossen er korte svømmeføtter og Lagen er medly, ellers tror jeg det meste forklarer seg selv. På tysk kaller de Butterfly Delfin.

Svømming er og bli ypperlig trening og 3 ganger i uken passer bra inn i triathlon treningen som begynner i januar.

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *