Hva har skjedd og hva skjer egentlig?

Denne uka har egentlig bare flydd. Jeg får gå tilbake til forrige helg så skal jeg få oppsummert hva som har skjedd.

Jeg hadde som nevnt vondt i magen hele forrige uka. Var hos legen på mandagen, fikk time til ultralyd på torsdagen. Var der, han mente det ikke var noe. Gikk så tilbake til min lege som mente jeg burde en tur på legevakten den kvelden, noe jeg gjorde. Jeg ble sjekket av kirurgisk legevakt, her nede deles de nemlig inn der og, slik at de har minst en fra hver avdeling på vakt.

Blodprøver viste at noe var på gang så jeg skulle tilbake dagen etter på kontroll. På fredagen var jeg først til kontroll på kirurgisk. Så ble det tatt nye blodprøver, urinprøver og ultralyd. Der fant de noe i nyren, så jeg ble overført til urologisk. Ny ultralyd og legen sier til meg at de skal legge meg inn.

En smule sjokkert får jeg forklart at jeg har nyrestein og vondt i magen som jeg har hatt er nyrekolikk. De må se hvor ille det er, da det kan føre til blokkert nyre og etterhvert blodforgiftning, samt hjelpe meg med smerten. Det er derfor blir jeg lagt inn. Det blir tatt CT som viser at en stein har lagt seg foran blæra.

Jeg får smertestillende intravenøst, og for første gang den uka er jeg smertefri. Lørdag morgen er jeg smertefri når jeg våkner og jeg får lov å gå hjem i påvente på at steinen forhåpentligvis kommer ut av seg selv.

Jeg var på kontroll på onsdag, steinen er der enda, men de avventer i 10 dager til før de eventuelt gjør noe.

Ellers denne uka så har det kokt på jobben og det er fryktelig deilig at det er fredag. Det ble noen lange turer forrige helg etter at jeg kom ut fra sykehuset i håp om at steinen skulle komme. Jeg har og klart å komme meg på svømme trening på onsdagen.

Så det er det som har skjedd, beklager lang avhandling.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

En Kommentar

  1. Puh, takk for resyme – tenker på deg. Det høres ut til at du er i kyndige hender – hos dyktige leger og bra helseforetak: 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *