Suppe til jul

I dag fikk jeg telefon fra sykehuset og har nå fått dato for fjerning av mandlene. 20 desember.

Jeg kunne ha fått før hadde det ikke vært for at jeg nettopp har hatt halsbetennelse, og kunne og få etter, men vil ha det gjort før jul, så derfor ble det 20 desember. Jeg skulle ha reist hjem til jul, men julen tilbringes nå i Wien, sammen med min mor som kommer ned for å støtte rundt operasjonen.

Litt julemat blir det sikkert, dog før jul tenker jeg. Etter operasjonen blir det lunken suppe og andre godsaker. 2 ukers sykemelding følger og med.

Er 5 uker til jeg skal opereres. Prøve å komme i så god form som mulig før den tid og håpe at 3 uker uten trening ikke ødelegger for mye. Etter det starter jeg for fult med både halvmaraton trening og triathlon trening.

Noen som har fjernet mandlene i voksen alder? Noen råd å komme med?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *