Går ting den gale veien?

Ting går opp og ned her i livet, det kan man vel ikke nekte for. Det gjelder vel og når man prøver å gå ned i vekt.

Her for tiden står det stille, men det av flere grunner, nå spesielt fordi det har blitt mindre trening den siste tiden.

Når det går den gale veien, hvordan reagerer vi? Bevisst? Ubevisst?

En ting jeg har lagt merke til med meg selv er at jeg trekker meg unna, på flere måter. Det er kanskje mindre blogging (nå er det mindre fordi det er veldig lite å skrive om når man er syk), man er kanskje ikke så aktiv på facebook eller Instagram. Man slutter å gå på vekten, for man vil ikke få bekreftelse på at ting går feil vei.

Om disse tingene er bevisst eller ubevisst, vet jeg ikke. Jeg tror det er litt av begge deler faktisk. Se litt på hva du gjør anderledes når ting ikke går helt veien du vil at den skal gå. Kanskje kan man snu slike småting og det blir lettere å snu hele trenden, at ting begynner å gå den riktige veien igjen.

Hva gjør du anderledes når ting går den gale veien?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *