Tilbake fra Maribor

Da har vi kommet oss tilbake fra Maribor i Slovenia. Turen gikk ikke helt som planlagt, men vi kom oss igjennom den og.

Søndag morgen tok vi toget fra Wien til Maribor. Jeg hadde klart å få tak i gratis oppgradering til oss, så vi satt på business som var ganske så behagelig.

Dette var utsikten fra toget, været nedover i Europa har skiftet og varmen vi har hatt til nå har slått over til vinter.

Det er Maribor. Ikke store byen. De er og en av årets kultur hovedstader, som man kunne se over hele byen. Enden ved skilt som under eller at de kulene var brukt på andre måter.

Grunnen til at turen ikke gikk helt som planlagt er fordi allerede lørdag kveld begynte jeg å få vondt i halsen. Vi håpte det bare var litt vondt, men utover søndagen begynte det å vise seg at det ikke var gjeldene.

Her er en meget sliten og trøtt meg og Mattias etter en liten runde av Maribor søndag ettermiddag.

Hotel Orel som vi bodde på, lå veldig sentralt og det var gå avstander til så og si alt. Søndag kveld og mandag morgen/formiddag tilbrakte jeg i sengen mens Heidi, Marcus og Mattias fikk sett litt mer av Maribor.

Blant annet fikk Heidi prøvd litt vin som Maribor faktisk er kjent for.

Litt luft fikk jeg og, Odin måtte ut han og. Jeg falt for disse småhusene som stod i hver sånn tre greie på plassen.

Det jeg hadde av energi ble brukte på Fontana, et terme hvor vannet holdt 32 og 26 grader. Utrolig deilig og ikke for anstrengende.

Ikke alle like trøtte på kvelden, og i mangel på leker, hva er vel ikke en kabel godt for.

Odin hadde ingenting å si på frokosten på hotellet, og det hadde heller ikke vi. Stor og innholdsrik, både kald og varm mat. Inkludert i prisen som heller ikke var ille.

Vi har pakket sammen alle pakkenelliker og er på vei hjem. Det ble et kort møte med Maribor, enda kortere for min del. Søt by, men tror ikke jeg har et behov for å dra tilbake.

Besøket mitt har nå dratt, jeg skal til legen for å få dommen over hva som feiler halsen min. Har en stygg anelse om at det er halsbetennelse.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *