LCC Herbstmarathon – 7km

Nok et løp er gjennomført. Et jeg faktisk er ganske stolt av. Ikke har jeg løpt noe annet enn en 5km for 3 uker siden og 21.1km 2 uker før der igjen, så det var et relativt nøkternt mål jeg hadde da jeg stod til start i dag.

Klar. Surt og kaldt ute, så godt med klær på.

Typisk høst dag her i Wien.

Start og mål, håpet var å krysse mål under 45min.

Underveis hadde de vann, sportsdrikk og bananer. Jeg tok vann.

Har krysset målstreken og vet med 99% sikkerhet at jeg har klart det under 42min. Den offisielle tiden ble 41.58, noe jeg er kjempe fornøyd med.

Litt skuffende var at de ikke hadde noe frukt i mål, bare brød eller søte deig produkter som disse Krapfen/berlinerboller. Jeg spiste ikke.

Veldig glad det ikke var jeg som skulle løpe så langt.

Folk som skulle løpe 14, 21 eller 42km ute på sin andre, tredje og etterhvert fjerde runde.

Godt fornøyd med dagen. Nå må jeg få inn litt mer løpe trening før neste løp som er 14km den 18 november, som er om 4 uker.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

 1. Nå har jeg lest HELE bloggen din, begynte fra starten og endte opp her 🙂
  Jeg må si at bloggen din er superinnspirerende, og jeg er så stolt av deg! Du har jobbet målrettet (og det gjør du fremdeles) og omfavner en ny livstil, du er dønn ærlig om motganger og følelser. Det er så lett å kjenne igjen tanke- og handlingsmønstre.
  Jeg må og si at du er beintøff som har lagt ut bilder av kroppen din, det krever sin kvinne!
  Du fikk meg opp av sofaen i går, og du har fått meg til å finne frem treningstøy slik at jeg kan trene i morgen tidlig igjen 🙂
  Takk Line for at du deler så ærlig med oss, og for at du er en inspirasjon for meg (og mange andre). Jeg kommer garantert til å følge bloggen din videre!
  Kos deg med besøk 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *