Masters II gruppe 3

Da var jeg på min første treningsøkt i går og det var utrolig morsomt å være tilbake i vannet med trener igjen.

Gruppen i går ble etterhvert ganske tydelig for lavt nivå for meg. Etter å ha snakket med treneren og forsikret han at jeg kan alle svømmegrener, vendinger etc.  så jeg har fått beskjed om å komme tilbake i dag, som er den 3 gruppen og siste gruppe før man eventuelt går over i Masters I. Masters I trener forøvrig 6 dager i uka noe jeg ikke har tid til om jeg skal få trent de 2 andre grenene jeg trenger til triathlon i tillegg.

Timen starter 1930, men det er egen oppvarming til kl 20. Så begynte vi med teknikk driller, noe jeg ikke har gjort siden jeg svømte i USA i 1997. Totalt svømte jeg ikke mer enn ca 2000meter. I dag har jeg fått beskjed om at de ligger på 3500m og at timen starter pang kl 1930. Både gruer og gleder meg.

Svømme trening har jeg nå på onsdager, fredager og lørdager, som egentlig passer veldig bra inn i min timeplan utenom at jeg er litt trøtt i tryne dagen etter.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *