Masters I eller Masters II?

Svømming er noe jeg alltid faller tilbake på stort sett hvor jeg er i verden. I USA var jeg kaptein på skole laget i svømming. I Frankrike svømte jeg i lunsjen på universitetet som lå i samme bygget som bassenget. I Wien har jeg svømt periodevis flere ganger. Eneste stedet jeg ikke svømte var når jeg bodde i Italia.

Å svømme i Wien er ikke lett, selv med over 15 svømmehaller, 12 ekstra basseng ute på sommeren. Den største og beste hallen blir sannsynligvis revet etter å ha funnet sprekk i hele bassenget, og der jeg trente i vår er stengt for renovering.

Skulle jeg bare ha plasket litt rundt, null problem, men jeg ønsker å svømme ordentlig, uten å risikere et spark i magen fra en eller annen, eller en unge som hopper i hodet på meg fra basseng kanten.

Tilbake til poenget. For en stund tilbake sendte jeg en mail til en svømmeklubb som egentlig ikke tar inn flere svømmere for å høre om jeg fikk lov til å bli med. Svømmer man i en klubb har man i det minste tilgang til basseng uten ungeprosjektiler. Jeg hørte ikke noe mer, så jeg hadde regnet med at det var dødt. Helt til i går, hvor jeg fikk mail om at jeg var velkommen til å prøvesvømme for dem på tirsdag kl 1930.

Nå er det store spørsmålet om jeg havnet i Masters I eller Masters II. Når man svømmer som voksen så svømmer man ofte i det som kalles Masters programmer, spesielt hvis man ønsker å konkurrere.

I denne svømmeklubben trenger ikke Masters II å konkurrere, mens Masters I må delta i minst 2 stevner i året. Blir spennende å se hvor jeg havner.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Så bra! Hvor ønsker du selv du havner da? Du liker kanskje best å konkurrere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *