14 mnd oppdatering

Det kom aldri noe 13 mnd, det gikk litt i glemmeboken, men her kommer det endelig en oppdatering om hva som skjer.

Generelt:
Det har vært litt berg og dalbane de siste 2 mnd. Mye har skjedd og lite har skjedd. Det har vært et lite antiklimaks både etter 1 års bildene og etter halvmaratonen, men jeg føler nå at jeg er tilbake der jeg skal være.

Mat:
Det har gått litt opp og ned. Jeg har hatt 2 binge anfall i denne perioden, men de er heldigvis forbi. Jeg er tilbake til å spise rent og hva som for meg er riktig. Det merkes og på kroppen. Jeg begynner å få tilbake litt energi og jeg føler meg rett og slett bedre.

Trening:
Frem til halvmaraton og uka etter var det bra med trening, men de siste ukene har det dessverre vært alt for lite. Jeg prøver nå å ta det opp igjen, vil ikke miste alt jeg har trent for det siste året.

Vekt:
Vekten har holdt seg ganske stabilt rundt 80kg. Har vært noen kg opp i forbindelse med mye karb inntak, men det har forsvunnet igjen relativt rask. Jeg har ikke fokusert så mye på vekt tap de siste mnd med halvmaraton og greier, men prøver nå å sette inn et nådestøt for å få av noen kg til jul.

Fremover:
Nå skal jeg fokusere på å få tilbake gode trenings rutiner, holde maten ren og bruke den tiden det tar. Skal jobbe meg opp mot 6 treningsdager, få vinterformen, løpe 3 løp før jul og etterhvert planlegge treningen for våren. Jeg fungerer best med en plan for hånden, så det er slik det må gjøres for meg.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *