Hvor er du?

Det er manko på treningslyst om dagen. Det er veldig lett å finne en eller annen unnskyldning for at i dag kan jeg ikke trene. I går ble var det scrabble kveld med Anne og Tina, i dag ble jeg kalt ut på jobb igjen, som forsåvidt er en godkjent unnskyldning.

Poenget er at det er alt for lite trening om dagen. Maten går helt fint, den har jeg fått tilbake der jeg vil ha den, men ikke når det gjelder trening. Og jeg må bare, jeg vil ikke miste alt det jeg har jobbet for de siste månedene.

Så, er det noen av dere som har noen motiverende ord slik at jeg kan komme meg tilbake til trening?

Jeg vil tilbake hit.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 Kommentarer

 1. Aber hallo, allein das Bild, das du hier gepostet hast, sollte doch Motivation genug sein!!! Vergleiche dieses Bild mit alten Bildern und ich denke, du siehst, wohin dich dein Biss, dein Durchhaltevermögen gebracht hat…

  «You can feel sore tomorrow or you can feel sorry tomorrow.»
  «Discipline is just choosing between what you want now and what you want the most.»
  «Champions are too busy getting better to have time for excuses.» (!!!)

 2. Nå må du ta deg sammen ;-). Det er ikke dette du egentlig vil! Det er ALLTID tid til litt trening. Du angrer aldri på at du har tatt en økt, MEN du vil ALLTID angre på at du ikke tok en.
  Nå har du vært så utrolig flink og oppnådd fantastiske resultater, ikke la det gli ut med trening og kost nå. Kiloene kommer fort på igjen, og de er tunge å få av EN GANG TIL!
  Sånn, håper det hjalp bitte litt ;-))?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *