Lavkarbo Sjokolade Muffins

Jeg tror jeg har funnet den perfekte oppskriften. Denne har tatt utgangspunkt i bringebær muffinsene mine, men gjort om til sjokolade muffins med noen enkle grep. Prøv deg litt frem på mengden av melene, jeg bruker måleskjeer fra Ikea, og skraper toppene. Jeg måtte ha i mer denne gangen enn ved bringebær muffins.

Du trenger:

 • 6 egg
 • 6ss fløte
 • 4ss smeltet smør
 • 3ss sukrin
 • 3ss tagatesse
 • 5ss kokosmel
 • 5ss ristet hasselnøtt mel
 • 4-5 ss kakao
 • 1ml vanilje
 • 2ml bakepulver
 • Mørk sjokolade, jeg brukte 86%

Sett ovnen på varmluft, 180 grader.

Smelt smøret og la det kjøle seg ned. Bland egg, fløte, sukrin, tagatesse, vanilje ekstrakt og bakepulver med en håndmikser. Ha så i kakao, kokosmel og hasselnøttmel. Hakk sjokoladen og ha i til slutt.

Du kan velge om du vil ha 12 store eller 24 mindre muffins.Jeg bruker både papir og silikon former. Syntes det fungerer best. Stekes midt i ovnen i ca 15-20min.

Disse ble utrolig gode. Du kan velge å smelte sjokoladen å ha den i røren, men det var godt med biter og.

De ble godkjent av både Anne og Tina. Skal helt klart lages igjen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

 1. Åhr,sjokolademuffins er bare sååååå godt. Det er det beste jeg får om jeg skal kose med med noe søtt altså! 😀

 2. Jeg er stadig på jakt etter muffins som er saftige og smaker skikkelig sjokolade, ofte synes jeg de blir så tørre. Disse skal jeg definitivt prøve 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *