Vienna Night Run 2012

I går var det 3 gang jeg var med på Vienna Night Run, og det er alltid et morsomt løp å være med på. I år var det første gangen jeg løp da jeg har gått Nordic Walking tidligere. Løpet er 5km og går rundt indre Wien.

Tina var med i år som i fjor, heldigvis var været betydelig bedre, ikke minste en del grader varmere.

Her er vi klar til start.

Jeg startet, som nå ser ut til å bli en vane, alt for raskt. Jeg fikk hold etter 1km, men jeg var fast bestemt på å holde ut. I mål viste min kl 29:10, som helt klart viser under 30min som var målet.

På vei hjem, veldig fornøyd. Vet jeg har klart under 30min, men får først vite når jeg kommer hjem at den offisielle tiden ble 29:07 som er ny pers med 53 sekunder. Utrolig fornøyd. Spesielt siden jeg faktisk ikke har løpt siden halvmaratonen for 2 uker siden.

Nå er det tilbake til gamle treningsvaner, derfor stikker jeg på en spinning time.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *