Jeg lever

Bloggen er ikke lagt ned, selv om det kan virke slik etter en uke uten blogging uten forklaring.

Det har snart gått 2 uker siden Wachau Halvmaraton, og selv om jeg har trent styrke flere ganger så har jeg enda ikke løpt noe særlig. Kroppen er utrolig trøtt, føler aldri at jeg sover nok. Kan sove på ettermiddagen og på kvelden.

Ellers så skulle jeg ha deltatt i et 5km løp på lørdag, det valgte jeg å droppe og helder tilbringe dagen med Anne og Tina. Jeg tror helt klart det var det rette valget.

På lørdag er det nok et løp, der stiller jeg til start, så får vi se hvordan det går.

Har tenkt å ta en tur til legen, bare for å sjekke at alt er i orden.

Skal komme sterkere tilbake med bloggingen fremover.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 Kommentarer

 1. Ikke rart du er sliten, sjeldent kroppen blir utsatt for slike påkjenninger! Håper du blir fort bedre! 🙂

 2. Hey Line,

  Ich bin auch so so müde und merke bei jedem Lauf, wie mich meine Beine fragen wieso wir das wieder machen müssen…Tja, sie werden schon irgendwann verstehen, worum es geht! 😉

  Drück dich und freu mich auf morgen!

 3. Kjære Line, velkommen tilbake. Du har virkelig vært savnet, har klikket meg inn hver dag, nå på slutten flere ganger, hi, hi, tenkte hver gang at «nå er hun vel tilbake, eller ihvertfall NÅ». Tror jeg er blitt avhengig:-)
  Håper det går bra med deg videre.
  Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *