Jeg kom i mål

Da har jeg kommet meg i mål, kommet meg hjem, og fått summet meg.

I dag tidlig var det satt opp eget tog for oss som skulle fra Wien til Spitz for å løpe halvmaraton. På toget møtte jeg noen hyggelige jenter, så turen gikk raskt. I Spitz var det enn 500m å gå til start og der møtte jeg Agatha, som er en venninne fra jobben.

I starten var det litt kaldt, men så kom solen, og skal love deg det ble varmt, og den ble værende. Etter litt oppvarming var det å stille til start og sette igang å løpe.

Jeg starte nok litt for fort ut, og lå lenge veldig bra til, men merket at ved km 10-12 begynte det å bli tungt. Første 12.1km gikk unneaå 1.16.05 og 6.17 i snitt pr km. Fra 12.1km til mål brukte jeg 58.27, som er 6.30 i snitt pr km. Totalt ble det 2.14.33 og et snitt på 6.23 pr km som var innenfor målet jeg hadde satt meg.

Her har jeg ikke mer enn et par km igjen, men er utrolig sliten og hellig overbevist om at jeg ikke klarer målet som var under 2.15.

200m fra mål og tror jeg klarer under 2.15, det aller siste av krefter forsvant her.

Så utrolig glad for å være i mål. Ble veldig dårlig, sannsynligvis solstikk, for var forvirret, kvalm, vondt i hodet og hadde bare lyst til å legge meg rett ned. Brukte lang tid på å få hentet baggen med ting som jeg avleverte i Spitz. Vi hadde tenkt å spise i Krems, men det ble bestemt at første tog hjem var nok det best. Jeg måtte sette meg ned ca hver 10m for å komme meg til togstasjonen.

Kom meg litt på toget, men merker at kroppen er litt kjørt. Nå skal det slappes av og nyte at jeg har fri i morgen og feire at jeg faktisk klaret det jeg hadde satt som mål. Det å  komme under 2 timer og 15min på en halvmaraton som og er en forbedring på 29min og 20sek fra forrige.

Stolt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 Kommentarer

  1. WOW!! Gratulerer så masse!! kjempebra innsats må jeg si!! Utrolig god forbedring fra forrige gang da.. ganske tøft mål du satte deg der!
    Nyt en fridag og kos deg masse!!

  2. Gratulere så mye! Det står all respekt av resultatet ditt og målet klarte du jo med glans! Kjempeflink er du! 🙂
    Følger litt med på bloggen din, selv om jeg ikke er særlig flink å kommentere…. 🙂
    Ha en super kveld!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *