1 uke igjen

Den siste uken har vært langt fra optimal oppkjøring til halvmaraton om en uke, men det er ikke så mye jeg kan få gjort med det. Det har blitt en styrke økt, men null løping hele siste uka. Formen er heldigvis bedre, så jeg håper at denne uken kan jeg får gjort de siste forberedelsene.

På onsdag skal jeg hente startnummer, dag kommer også mamma ned for å bli med på søndag. Tina og Anne skal og blir med til Krems. Jeg starter i Spitz, men løper i mål i Krems hvor de står og venter på meg.

Ellers har 5×50 begynt i dag. Laget Keep Walking har kommet opp i 9 stk, som er kjempe flott, men det er enda muligheten til å bli med.

En tur på 5.6km er unnagjort, så dag 1 av 50 er godkjent.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 Kommentarer

  1. Åh halvmaraton ja… Jeg skylder noen et halvmaraton. Maybe one day. Not this year;p lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *